A ZX Spectrum halhatatlan és örök!

ZX Spectrum

Minden, ami ZX Spectrummal kapcsolatos, de főleg a JÁTÉKOK!

Friss topikok

  • kicsigee: Elnézést, az előző kommentem a régi szép 80-as évekre vonatkozott. Azóta már a könyvesbolt átköltö... (2009.08.03. 23:17) Spectrum Világ
  • kicsigee: Jet Pac egy jó kis játék volt, próbáltam letölteni a World of Spectrum oldaláról de sajnos nem leh... (2009.08.02. 23:44) Jet boys!
  • kicsigee: Nekem ilyen Spectrumom volt. Annak ellenére, hogy műanyag billentyűs azért a gombok itt is tönkre... (2009.08.02. 23:35) Reklám

Linkblog

Halálhajsza

2011.12.03. 19:44 spectrum

Nos ha már így megelevenedtek a motorversenyes gémek (nem hiszitek el srácok, de kurvára jó feeling volt akkor ezekkel a mai szemmel primitívnek tűnő versenyjátékokkal nyomulni haverokkal, kólával és sóspálcikával hajnalig) akkor említsük meg az egyik nagy kedvencemet is a 'DeathChase'-t. Emlékszem a játék sikerére, hogy mikor kolis voltam más srácok is nyomultak vele és élménnyel meséltek a játékról. Nem véletlenül. Nos ahogyan a nevéből is kitűnik, nem egy hagyományos értelemben vett klasszikus motorversenyes játékkal játszhatunk ahol a legnagyobb izgalmat az adja, hogy a kanyaroknál ne sodródjunk ki vagy éppen a versenytársunkkal ne ütközzünk össze.

Itt egy felfegyverzett motorral nyomulhatunk és más, előttünk ide-oda cikázó motorosokat gyilkolhatunk meg madmex-et is megszégyenítő módon. Az izgalmat fokozza, hogy egy erdőben üldözhetjük a kivégzendő motorosokat és fák közt kell nekünk is ide-oda lavírozni. Természetesen a pályák előrehaladásával az erdő is sűrűsödik, vagyis egyre több fa közt kell navigálnunk - közben persze eredeti feladatunk (a motorosok kilövése) végrehajtására is koncentrálva. A vége felé már totál 'Jedi visszatér' filmbeli érzése volt az embernek mikor a siklókkal repültek az Endor bolygó sűrű erdejében..

Szólj hozzá!

Címkék: játék spectrum játékok izgalmas élmények motorverseny deathcase

A bejegyzés trackback címe:

https://zxspectrum.blog.hu/api/trackback/id/tr413434778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása